Fleshlight girls - vagina alexis texas outlaw
FLESHLIGHT

Fleshlight girls - vagina alexis texas outlaw

ALE -13%
VARASTOSSA
79,95 € 69,95 €
Varastotuote. Toimitusaika 24-48h.

Kuvaus

Tämä keinovagina tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokeilla, miltä Alexis Texasin himoittu pimpsa oikeasti tuntuu.

Vagina on valmistettu tekemällä kipsivalos näyttelijän häpyhuulista. Hieman aukinaisten häpuhuulien vieressä on kaiken lisäksi pornotähden nimikirjoitus! Tässä Fleshlight'ssa on Lotus-insertti, joka on suosituin Fleshlight insertti, niin aidosti se jäljittelee ihka oikeaa vaginaa.

Supersuosittu Real Feel Super Skin® - materiaali ja huippumuotoilu takaavat maksimaalisen nautinnon kerta toisensa jälkeen. Materiaali varastoi lämpöä aivan kuin oikea iho ja se on ihanan pehmeää. Tämän lähemmäksi aitoa ihoa ei keinovagina enää voi päästä! Real Feel Superskin® ei sisällä lateksia ja se on hypoallergeeninen.

Fleshlight keinovagina on huomiota herättämättömässä taskulampun muotoisessa, kannellisessa kotelossaan. Kotelon ansiosta tuotteeseen syntyy alipaine, joka saa sinut ihastumaan Fleshlightiin uudestaan ja uudestaan. Kotelon ansiosta tuotteen sisus on myös helppo irrottaa sekä puhdistaa ja oikein hoidettuna sisus kestää useita vuosia.

Fleshlight Girls Asa Akira Lotus-insertillä, tekniset tiedot: Lotus-insertin halkaisija: 10-20 mm. Materiaali: Sileä/Teksturoitu. Väri: Iho.
Kotelon väri: Vaalea helmiäinen.
Tuotteen ulkomitat ovat: Pituus 25 cm ja läpimitta 10 cm leveimmästä kohdasta.


Saattaisit olla kiinnostunut