Satisfyer Dual Love Vibraattorilla - Keltainen
SATISFYER

Satisfyer Dual Love Vibraattorilla - Keltainen

ALE -17%
VARASTOSSA
59,95 € 49,90 €
Varastotuote. Toimitusaika 24-48h.

Kuvaus

Vanha kunnon Satisfyer nyt aivan uudella, retrohenkisellä twistillä! Satisfyer toi ensimmäisenä maailmassa markkinoille sovelluksella ohjattavan seksilelun. Lataa ilmainen sovellus älypuhelimeesi ja käytössäsi on rajattomasti erilaisia mahdollisuuksia. Sovellus on yhteensopiva kaikkien Android ja Apple-puhelinten, sekä tablettitietokoneiden kanssa.

Sovelluksen avulla voit muun muassa luoda omia värinäohjelmiasi ja jakaa niitä muille nautiskelijoille ympäri maailman. Voit myös ohjata muiden käyttäjien seksileluja heidän ja sinun niin halutessa. Sovelluksen avulla voit myös muuttaa äänet värinöiksi. Tämä on aivan uusi tapa nauttia musiikista, soita vaikka Desposito! Mikä parasta, sovellus on yhteensopiva Spotifyn kanssa, voit nauttia koko biisilistasi läpi.

Tämä Satisfyer-malli tarjoaa vanhat tutut tekniikat, voit nauttia paineaaltotekniikan luomista pulsseista ja saada voimakkaita, peräkkäisiä orgasmeja. Tämän mallin varsi toimii puolestaan vibraattorina, siihen on kätketty yksi markkinoiden voimakkaimmista moottoreista. Voit siis nauttia samalla laitteella niin sisäisesti kuin ulkoisesti! Moottorista löydät kokonaista 11 eri värinäohjelmaa.

Tuotetiedot:
  • Air Pulse -paineaaltotekniikka
  • Varsi toimii vibraattorina
  • Usb-ladattava
  • Sovelluksen avulla luot omat ohjelmasi ja voit jakaa ne muille
  • Tuotteen kokonaispituus 16cm
  • Varren paksuus 3,3-3,6cm


Saattaisit olla kiinnostunut