Fleshlight

Mikä on Fleshlight?

Fleshlight on Interactive Life Forms (ILF) nimisen yrityksen valmistama, erittäin suosittu masturbointiväline miehille. Sen nimi on muunnelma englannin kielen sanasta flashlight, joka tarkoittaa suomeksi taskulamppua. Nimitys johtuu Fleshlightin ulkokuoren muotoilusta sillä se muistuttaa suurta taskulamppua. Fleshlightin päässä on aukko, jonka sisältä löytyy peniksen koon mukaan venyvä kanava. Kanavan sisäpinta on täytetty erilaisilla penistä hyväillevillä tekstuureilla.

Fleshlight on ollut alunperin pellkkä keinovagina, josta on myöhemmin valmistettu myös suuta ja naisen anusta mallintavat versiot ja useita erilaisia muunnelmia sekä kokoja. Fleshlightin rinnakkaistuotteet, Fleshjack masturbaattorit, on taas valmistettu muistuttamaan miehen anusta...

Nykyisin Fleshlightia on saatavilla jos jonkinlaisina versioina. On pienempiä ja kompaktin kokoisia Flesuja, vielä pienempiä, läpinäkyviä, vibraattorilla varustettuja jne. Meiltä löydät ne kaikki ja varastossamme on tällä hetkellä yli 100 erilaista Fleshlight ja Fleshjack mallia.

Erityisen suosittu Fleshlight-mallisarja on Fleshlight Girls jotka on valmistetti ottamalla kipsivalos tunnettujen pornotähtien vaginasta, anuksesta ja suusta.

Fleshlight on maailman myydyin miesten masturbointiväline.
Eri malleja on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa kappaletta!

Kuinka Fleshlight valmistetaan?

Kierros tehtaalla, muottien tekoa ja tyttöjen haastatteluja Texasin Austinissa. Katso video:

Kuinka Fleshlight toimii?

Katso video Fleshlight masturbaattorin toimintaperiaatteesta ja puhdistuksesta:

Minkä kokoinen se on?

Fleshlight yksiköt (insertti & kotelo) ovat noin 26 cm pitkiä ja 10 cm paksuja.

Tarvitsenko paristoja?

Fleshlight-tuotteet eivät tarvitse paristoja toimiakseen. Poikkeuksena on Fleshlight Vibro, joka käyttää kolmea Fleshlight minivibraattoria tuottaakseen stimulaation joka hakee vertaistaan!

Onko Fleslightien valmistuksessa käytetty lateksia, muoveja tai silikonia?
Sisältääkö se ftalaatteja?

Kaikki Fleshlightin osat on valmistettu lääke- ja elintarviketasoisista materiaaleista. Sisäosan Real Feel Super Skin valmistusmateriaali ei siis ole tavallista lateksia, silikonia tai muovia. Valmistaja kertoo insertin materiaalin olevan patentilla suojattua salaista yhdistettä. Oikein hoidettuna materiaali kestää jopa kymmeniä vuosia. Ainut selkeä rajoite on että sen kanssa ei voi käyttää öljypohjaisia liukuvoiteita eikä pesuun voi käyttää saippuaa. Nämä saattavat vahingoittaa materiaalia pysyvästi. Yksikään virallinen Fleshlight-tuote ei sisällä ftalaatteja.

Kuinka Fleshlightia käytetään?

Fleshlightin käytölle ei ole juurikaan rajoituksia. Voit käyttää sitä yksin tai parnerisi kanssa. Sitä voi operoida käsin tai asettaa esimerkiksi tyynyjen väliin, patjojen väliin tai muuhun kiinteään telineeseen hands-free kokemusta varten. Valitsit sitten minkä tahansa Fleshlight-mallin niin runkkaaminen tapahtuu samalla tavalla. Voit seurata alla olevaa ohjetta.

Lämmitys Fleshlight vaatii hieman lämmittelyä täydellisen nautinnon saamiseksi. Jos haluat mahdollisimman realistisen kokemuksen ja maltat odottaa hetken niin käyttö kannattaa aloittaa lämmittämällä inserttiä kuumassa vedessä. Poista sisäosa kotelosta, upota se kuumaan veteen ja odota 15-30 minuuttia. Hanasta kuumimmalla asetuksella tuleva vesi riittää. Voit halutessasi toistaa operaation jos vesi pääsee viilenemään liikaa. Älä käytä kiehuvaa vettä äläkä missään nimessä kuumennä Fleshlaittiasi mikrossa tai uunissa.

Jos et halua kastella inserttiä niin voit käyttää lämmittämiseen myös Fleshwarmer nimistä tuotetta, joka soveltuu kaikkien muidenkin seksilelujen lämmittämiseen.

Toinen näppärä, erityisesti Fleshlightia varten kehitetty tuote on Sleeve Warmer, jonka avulla lämmitys sujuu helposti ja nopeasti.

Kun Fleshlight on sopivan lämpöinen niin ravistele ylimääräinen vesi pois ja aseta insertti takaisin koteloon. Kannattaa kokeilla vielä sormella ettei se ole liian kuuma.

Puhdistus ja huolto

Käytön jälkeen Fleshlight tulee aina pestä huolellisesti. Käytä pesemiseen vain pelkkää lämmintä vettä. Saippuat saattavat vahingoittaa herkkää materiaalia.

Puhdistus tapahtuu poistamalla insertti kotelosta ja ensin valuttamalla runsaasti vettä sen läpi. Tämän jälkeen voit vielä kääntää insertin ympäri ja hangata sisäpintaa runsaasti vettä käyttäen. Jälkimmäistä menetelmää valmistaja ei suosittele mutta materiaali kestää kyllä rankemmankin kohtelun. Huuhtele lopuksi vielä Fleshlight kotelo jos tarpeellista.

Ravistele kaikki irti lähtevä vesi pois huolellisesti ja anna insertin kuivua hyvin tuuletetussa paikassa. Paras paikka on ikkunan tai tuulettimen läheisyydessä . Jos haluat kuivata insertin nopeasti niin voit sujauttaa sen läpi ohuen pyyhkeen muutamia kertoja.

Jos insertin sisä- tai ulkopinnalle muodostuu tummia täpliä tai muuten haluat suorittaa perusteellisemman puhdistuksen niin suositeltu puhdistusaine on isopropyylialkoholi. 70-90% liuos on ihanteellisin. Tummia täpliä saattaa syntyä jos inserttiä säilötään pitkiä aikoja kosteana, erityisesti vaaka-asennossa.

Huolto

Jos haluat säilyttää Fleshlight “ihon” silkinpehmeän olemuksen niin voit käsitellä sen maissitärkkelyksellä (engl. cornstarch) kuivumisen jälkeen. Levitä tärkkelystä kauttaaltaan tasainen kerros koko inserttiin. Tähän operaation voi käyttää kaupasta saatavaa Maizena-maissitärkkelystä tai Fleshlightin itse myymää Fleshlight Renewing Powder jauhetta. Perunajauhoa tai vauvapulveria ei suositella!

Voiko Fleshlightia käyttää suihkussa / kylvyssä?

Kyllä voi. Veden kanssa ei ole ongelmaa, mutta muista, että öljyjä sisältävä saippua tai pesuaine saattaa vaurioittaa inserttiä!

Tarvitsenko kondomia?

Fleshlight on turvallinen käyttää ilman kondomia (kunhan et jaa omaa Flesuasi kenenkään kanssa). Kondomin käytöstä ei tosin ole haittaakaan ja peseminen on helpompaa verrattuna että ajat paljaalla ja lasket ns. "rojut torveen".

Millaista liukuvoidetta minun tulisi käyttää?

Käytä vain vesipohjaisia liukuvoiteita. Huomaa että öljy- tai silikonipohjainen liukaste saattaa vahingoittaa pitkässä käytössä insertin valmistusmateriaalia. Meiltä saat Fleshlightin omat Fleshlube liukuvoiteet useampana eri versiona. Suosittelemme käyttämään niitä ja täydentämään valikoimaa vielä Fleshlight huoltopulverilla ja Flesh Wash puhdis- ja desinfiointitusaineella.