Tenga Air Cushion Cup - Masturbaattori
TENGA

Tenga Air Cushion Cup - Masturbaattori

VARASTOSSA
15,90 €
Varastotuote. Toimitusaika 24-48h.

Kuvaus

Jos tahdot kokeilla japanilaista käsityötä, kokeile Tengaa! Tenga Air Fushion Cup ei varmastikaan jätä yhtään miestä kylmäksi, sillä kostea Tenga Air Fushion Cup imaisee mukaansa halusitpa sitä tai et.

Tenga Air Cushion Cup kotelon sisällä on jellymäisen pehmeästä materiaalista valmistettu tunneli. Tunnelin sisus on varustettu nystyröillä, juomuilla ja ilmataskuilla. Ilmataskut täyttyvät ja tyhjenevät käytön aikana rytmikkäästi saaden aikaan imutehon jota et ole aikasemmin kokenut. Tenga Air Cushion Cupissa on huikeat 24 ilmataskua jotka puristuvat kokoon käytön aikana ja puristavat penistä molemmilta puolilta. Lisäksi tunnelin päässä on 17 nautinnollisesti hierovaa nystyrää.

Tenga tuotteet ovat uudenlainen konsepti miesten nautinnon maailmassa. Japanissa kehitetyt Tenga tuotteet ovat ainutlaatuisia niiden sensaatiomaisen materiaalinsa ja toimintaperiaatteensa vuoksi. Tenga tuotteiden tiukkuus ja imuteho ovat huippuluokkaa.

Tenga Cup tuotteiden rakenne on hieman erilainen kuin perinteisissä masturbaattoreissa. Työnnyttyäsi ensimmäisestä reiästä, on heti ensimmäinen kammio, jossa on liukasteella täytetty sienimäinen rengas, joka takaa parhaan istuvuuden. Tähän ensimmäiseen kammioon on itse asiassa kaksi reikää. Tämä ns. ylimääräinen reikä tuo kuitenkin ensimmäiseen kammioon ainutlaatuisen alipaineen, joka vain tiukkenee toiseen kammioon päästäessä!

Tenga Cup tuotteet ovat valmiiksi liukastettuja ja valmistaja on suunnitellut ne kertakäyttöiseksi. Osa asiakkaista käyttää tuotetta kuitenkin uudelleen. Tämä on useimmiten mahdollista, jos käyttää kondomia ja huuhtelee tuotteen sekä lisää tarvittaessa uutta liukastetta ennen seuraavaa käyttöä.

Tenga Cup tuotteet ovat omissa koteloissaan joka sopivat käteen kuin käteen ja vaikka matkalle mukaan. Avaa vain kansi ja koe uudenlainen nautinto. Kotelon toisessa päässä on ilmastointiaukko. Painamalla sormellasi aukko auki ja kiinni saat rytmikkäästi säädettyä imutehoa ja sisuksen supistelua.

Kotelon pituus 16 cm.

Huom! Tuotteen suuaukon puolella kuuluu olla kaksi reikää. Tuote ei siis ole viallinen, vaikka suuaukon läheisyydessä on pieni litteä reikä.



Saattaisit olla kiinnostunut